Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jestem aż tak dobry?

HallongPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie..

Mam Silver Master Elite, wczoraj grałem z jakimś randomowym gościem z Global Elite które spotkałem na Uproszczonym.

Włączyłem mape Aim i tryb turniejowy. Ograłem go 16-14.

Dzisiaj grałem sobie z kolegą Master Guardian Elite. Wygrywałem z nim 9-2 po czym wyszedł, dał komentarz  że jestem Cziterm i mam Aim'a i mnie usunął. Co się dzieje? Czy jestem aż tak dobry? Fakt. Mam 350 godzin przegrane, wyszedł bym z silvera już dawno i miałbym Le gdyby nie Noob team w każdym meczu. Fakt następny, ranga nie gra prawda. W CS:1.6 Grałem cztery lata z 4 dniową przerwą xD. Sam nie wieże że jestem tak dobry.

Teraz pytanie xD:

Czy to możliwe żebym grał jak Supreme? Czy jestem aż tak dobry?

Każdy może się przekonać 

steam:polskipatryk1/WadiPaly

Opublikowano

hahahahahahahaahha :D no nie moge XDDD hahaha ale mi dzien poprawilłeś :D.Dal ci te 16/14 zebys sie cieszyl albo kupil konto zazwyczaj ludzie kupuja konta z rangami :D.Zeby wbić MGE nie trzeba miec umiejętności   nawet samym usp mozna wygrać mecze.Grasz jak LE a siedzisz w silverze  6 ?  ciekawe pewnie ruscy co team?.Grasz jak suprem a siedzisz w silverze dawno sie tak nie uśmiałem nie nie jestes dobry ale slaby polishdesinger by cie rozwalil 16/0 spokojnie  ELO .Pewnie to jest jakis marny trol xD

Opublikowano

Hahahahahahahahhahahaha. U made my day :D :D :D :D

Nigdy się nie uśmiałem jeszcze tak na MPCforum ;)

Nawet nie potrafisz dobrze wkleić linku do profilu steam.

Powiem Ci tak. Albo robisz z nas jaja albo ten "global" to twój poziom czyli silver.

A btw. Ja z rangą LEM, na moim smerf koncie sam kieruje grę na silverkach ;)

Więć Pozdro 

Opublikowano

Tak grasz jak supreme, a nie możesz wyjść z silvera. Dawno się tak nie uśmiałem, jeśli jesteś taki dobry to sam mecz wygrasz. Z 3 miesiące temu grałem kontem kumpla, który miał silvera, a moja ranga wtedy była szeryfa, a ten mecz na silverach ugrywałem sam i byly mecze, które trwały tylko 20-25 rund.

Opublikowano

hahahahahhhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahaahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahhaahahhahaahhaahahahhaahhahahahahahahaahhahaahahhahahahaahahhahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahhaahaha

low b8

weź się zabij pls

@top

kup se nowe konto i tam wbij globala bo taki jesteś pro xddd

@Szymico wracaj do lola a nie k***a spam

Opublikowano

Nie gra źle, ale Supreme to ty nie jesteś. Typuje takie Mge/Dmg

Poziom teraz tak spadł, że nawet LE można wbić bez wysiłku.

Opublikowano

hahahahahahahaahha :D no nie moge XDDD hahaha ale mi dzien poprawilłeś :D.Dal ci te 16/14 zebys sie cieszyl albo kupil konto zazwyczaj ludzie kupuja konta z rangami :D.Zeby wbić MGE nie trzeba miec umiejętności   nawet samym usp mozna wygrać mecze.Grasz jak LE a siedzisz w silverze  6 ?  ciekawe pewnie ruscy co team?.Grasz jak suprem a siedzisz w silverze dawno sie tak nie uśmiałem nie nie jestes dobry ale slaby polishdesinger by cie rozwalil 16/0 spokojnie  ELO .Pewnie to jest jakis marny trol xD

sam jestes slaby

76561198230710648.png

Opublikowano

sam jestes slaby

jo idź tam napisz temat jak włączyć cs go albo jak zwiększyć sensa myszki w grze xD xD xD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Pytanie..

Mam Silver Master Elite, wczoraj grałem z jakimś randomowym gościem z Global Elite które spotkałem na Uproszczonym.

Włączyłem mape Aim i tryb turniejowy. Ograłem go 16-14.

Dzisiaj grałem sobie z kolegą Master Guardian Elite. Wygrywałem z nim 9-2 po czym wyszedł, dał komentarz  że jestem Cziterm i mam Aim'a i mnie usunął. Co się dzieje? Czy jestem aż tak dobry? Fakt. Mam 350 godzin przegrane, wyszedł bym z silvera już dawno i miałbym Le gdyby nie Noob team w każdym meczu. Fakt następny, ranga nie gra prawda. W CS:1.6 Grałem cztery lata z 4 dniową przerwą xD. Sam nie wieże że jestem tak dobry.

Teraz pytanie xD:

Czy to możliwe żebym grał jak Supreme? Czy jestem aż tak dobry?

Każdy może się przekonać 

steam:polskipatryk1/WadiPaly

Podaj steam ;) Zagram chętnie z tobą. Ten link który ty dajesz jest trochę rozwalony :)

Opublikowano

mam szeryfa na rankedach dobrze mi idzie jak jednak idę na silvery  nie daje rady po prostu takie rzeczy tam robią że nie ogarniam jak dedne to wydają się być strasznie słabi a jak gram to gdzie się nie zjawie tam następuje zmasowany atak silverów wszyscy biegną z p90 może kule lecą po ścianie ale  jak 5 strzela to się nie da xD

Być może nie jesteś taki dobry tylko nie masz doświadczenia w cs i twój kolega tak jak ja nie ogarniał. To są przypuszczenia (1 na 1 powinnien bez problemu cię do 0 jechać)

Opublikowano

@krzysiek456790 Sam widziałem coś podobnego. Nie mam wysokiej rangi ale w miarę dobrze radzę sobie i lada chwila mam awans. Grałem pare razy dla jaj z silverami 1 i 2. Po kilku rundach mózg mi się wyłączył bo to cio się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie xD Wtedy jest tylko jedna taktyka. Bierzesz pro90 i zapierdzielasz przed siebie na pałę. Trzeba ich pokonać własną bronią xD

Opublikowano

Skoro grasz jak 'suprim' to zapraszam ze mną na aim mapę, czy coś :D. Ranga LE/LEM. 

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Jak na goldach/mg można samemu wygrać. A co dopiero na silverach. Musisz być gównem. Nie możliwe, że Ci dopiera zawsze gówniane teamy. Low skill to nie ma awansu. Pewnie silvery > ge. Tak na serio to pewnie grasz jak global, ale ciężko z silvera wyjść. Napisz może do vp, że jesteś młody talent i chętnie za pashe będziesz tam grał bo jesteś od niego dużo lepszy.

Opublikowano

Kto mądry zakłada takie tematy ?, nie odchodząc od niego, jeżeli uważasz się za dobrego, to po prostu masz duże mniemanie o własnej osobie, ja bym to uznał w taki sposób, miałeś w dzień gry dobrą passę, lub bardzo słabych przeciwników bądź trolli, ewentualnie nie ukrywam, że mam drobne podejrzenia co do czitów, ale to norma, nikt nic nie wie o osobach co używają i co będą używać.

Opublikowano

To jeszcze nic ostatnio byl tutaj typek ktory wbil szeryfa i chcial boostowac do szeryfa za hajs hahah.

Pograj troche, bo sam AIM to nie wszystko, gamesens i movement.

To nie AIM lecz taktyka czyni z Ciebie zawodnika.

Opublikowano

Zapraszam:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198072298309/

Jak na goldach/mg można samemu wygrać. A co dopiero na silverach. Musisz być gównem. Nie możliwe, że Ci dopiera zawsze gówniane teamy. Low skill to nie ma awansu. Pewnie silvery > ge. Tak na serio to pewnie grasz jak global, ale ciężko z silvera wyjść. Napisz może do vp, że jesteś młody talent i chętnie za pashe będziesz tam grał bo jesteś od niego dużo lepszy.

Właśnie trudno, jak jest runda 7 to oni Full auto z p90 i trudno co kolwiek ugrać, to takie............. gej party dla silverów xD. Pomóżta! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...